Cum cumpar

 

Selectarea cărţilor dorite 
 
În momentul în care aţi găsit o carte pe care doriţi să o achiziţionaţi, apăsaţi pe butonul Adaugă în Coş. Veţi fi apoi redirecţionat/ă automat către pagina Coşului de cumpărături, unde aveţi opţiunea să vizualizaţi toate cărţile existente în Coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la una sau mai multe din cărţile din Coş. În cazul în care doriţi să continuaţi cumpărărturile, puteţi fie să folosiţi meniul de navigare sau funcţia "Căutare", fie să apăsaţi pe butonul "Înapoi la cumpărături", care vă va direcţiona înapoi la secţiunea din care aţi adăugat ultima carte în Coş.
 
 
Informaţii pentru expediere 
 
Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Finalizare. În cazul în care sunteţi client nou, vă puteţi crea un cont de utilizator, apăsând pe butonul Sign Up şi completând formularul necesar. Dacă sunteţi un client deja înregistrat, vă puteţi loga în contul Dvs şi selecta opţiunile pe care le doriţi pentru expediere. În cazul în care nu doriţi să creaţi un cont, apăsaţi pe butonul Continuă din secţiunea "Finalizare fără Cont", şi urmaţi paşii necesari (introducerea adresei de livrare şi opţiunile legate de modalităţile de transport şi plată).
 
Finalizarea comenzii 
 
Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul "Instrucţiuni speciale sau comentarii cu privire la comandã", care vă permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile comenzii, apăsaţi butonul Confirmaţi comanda. Veţi primi apoi un e-mail ce vă va confirma că am primit comanda Dvs.
 

Livrarea comenzii

Există în momentul de față doar două posibilități de obținere a cărților comandate de pe Anticariatul Academic: 
1. Livrarea prin curier, cu achitarea în prealabil a facturii proforma.
2. Predarea personală a cărților, în cazul în care locuiți în București sau zonele limitrofe, plata în acest caz făcându-se în prealabil, prin achitarea facturii proforma.

Preluarea, procesarea și expedierea comenzilor se face în termen de una până la două zile lucrătoare, iar livrarea acestora se face de către firma de curierat în maxim 24 de ore lucrătoare.

Înapoi
Copyright © 2023 Anticariat Academic. Powered by Zen Cart